Fork me on GitHub

You are here

Actieve dag

Gisteren was nog eens zeer actieve dag. Mijn dag zat overvol: gedurende de dag naar het brandweeropleidingscentrum en 's avonds naar de drupal users meeting.

Nu dat ik lid van het EIP-team S9 (eerste interventie ploeg, gebouw S9, campus Sterre) is het de bedoeling dat ik tijdens een evacuatie de mensen kan naar buiten begeleiden, maar indien nodig en mogelijk een beginnende brand kan blussen. In het kader daarvan wordt voor iedere EIP lid een brandbestrijdings dagje ingericht. Na een ochtend theorie konden we in de namiddag aan de slag om enkele brandjes te blussen. Allemaal heel plezant en toch wel een beetje gevaarlijk. Zeker als een brandweerman wat onverzichtig is en zichzelf een beetje in brand steekt. Gelukkig was het niet te erg.

's Avonds dan nog naar de drupal users meeting. Intererssant volk was het, en leuk om op verschillende blogs een gezicht te plakken.

Comments

Purchasing the priciest headphones you can afford does not mean you will definitely be extremely delighted with them, especially if you use them when you go jogging or training at the workout center. On the other hand, in the event you operate in a quiet setting like home or office, you definitely don't require noise cancelling headphones. Read more here http://www.Bestheadphonesunder100.net/

Add new comment